Производство на автоматизирани системи за гаражни врати, електроника за автомобилни газови уредби, захранвания и трансформатори

История

Фирмата е създадена през 1990 г. като едноличен търговец с наименование „Светкавица-ДД“. Първоначалано е акцентирано върху търговията със сателитна техника и производство на позиционери. Благодарение на иновационния подход и успешна търговска политика през 2006 г. същата фирма е преобразувана в „МД Електрон“ ООД. Основната дейност е насочена към разработка и производство на широка гама различни електронни изделия. Прецизността на изработка е критерий за качество, което е устояло във времето.

Днес

Инженери с многогодишен опит в софтуера и хардуера работят върху проекти за създаване и подобряване на различна електронни устройства и модули. Високата квалификация на персонала е решаваща предпоставка за качествено произведените изделия и динамичнито развитие на дейността.

Производство

Основната дейност на "МД Електрон" ООД е насочена към производството на;

-електроника за автомобилни газови уредби.

-електроника за захранвания, протектори и лан защити за кабелни и лан мрежи.

-автоматика и електроника с дистанционно управление на гаражни врати, охранителни ролетки, бариери, щори.

-електроника за дистанционно управление на светлини, напоителни системи, домашни и автомобилни аларми.

Задание по индивидуален проект

"МД Електрон" ООД извършва специализирано проектиране по задание на клиента. Това включва софтуерна разработка на електронна платка.Насищане с елементна база. Сравнителна оценка на вариантите и избор на оптимален вариант, за да се потвърдят на предявяваните към изделието изисквания. Изпитание и тестване на опитните образци. Пускане на изделието в производствен процес. Ние предлагаме продукти с гарантирано качество и предоставяме гаранция за това.